Pages

2 Temmuz 2013 Salı

BioShock: Infinite Full İndir Download Tek Link Torrent İndir




BioShock: Infinite Full İndir Download Tek Link Torrent İndir

Genel Bilgiler

Gökyüzü sevdası, bulutlar ve temeldeki uçma kavramı, insanlara yeni fikirler veriyor. Neden yaşam alanlarımız bulutların hemen altında olmasın, neden her saniye hareket eden devasa bir zeminin üzerinde oksijen solumayalım? Yeryüzü çok geniş ve bilinmeyen milyonlarca tehlike barındıran bir kavram. Oysa ki uçan bir şehir, sınırları insanlar tarafından çizilen, bilinen ve sadece güvenilir düşünce sahibi kişilerin evi olabilirdi. Evet olabilirdi, ama olmadı. Üstelik bilinenin aksine teknoloji düzeyinin günümüze nazaran 1900'lü yıllarda daha gelişmiş olmasına rağmen...

Columbia sizi çağırıyor!

Hayvancılık, tarla işleri, yukarıdan bakıldığında insanlarca birleştirilen Lego parçalarından oluşturulmuş topraklar. Her şey sonsuza kadar güzel gidemez. Eğer sürekli yıkım olmasaydı, bu kez yeni yapılanmalar olmaz, mimaride gelişim kolay kolay sağlanmazdı. Columbia, Amerika'nın yeni hâli, teknolojinin çizgi dışı ürünü olarak sizi çağırıyor. Konuklarına yepyeni bir yaşamın kapılarını açan Columbia, birçok ev, tesis, dinlenme alanı ve iş merkezlerinden oluşuyor. Devasa balonlar aracılığıyla havada asılı şekilde ilerleyen bu mabed, nedeni belirlenemeyen aksaklıklar sonucunda sonsuzluğa doğru yol alan bir mezar halini alır.
Bioshock Infinite, bu hazin gelişmenin ardından, 1912 yılında bizlere merhaba diyor. Rapture maceralarının çok öncesinde, tamamen alakasının dışında bir macera. İlk Bioshock, gerçekten dahiyane kabul edilebilecek düzeyde projeydi. Su altında kurulan devasa yaşam fanusu tek kelimeyle mükemmeldi. Maceranın devamında bu kez ıssız bir çölün ortasına kurulu şehir hayal etmiştim. Maksatlar arasında gizlenmek de var ya, e tamam işte koca çölün ortasında dış dünya sakinlerinin ne işi var, değil mi?

Beni öldürmeyen şey, güçlendirir!

Yöneteceğimiz kişinin ismi Booker DeWitt. O, eski bir Pinkerton ajanı ve görevi, Columbia'da esir olarak tutulan Elizabeth adındaki bayanı kurtarmak. Ken Levine, Elizabeth'i bulmanın zor olmayacağını, asıl zorlukların bu çizginin ardında yaşanacağını belirtiyor. Elimizdeki silah ve pilazmitler, bir aşamadan sonra Elizabeth ile ortaklık kuracak.  Duygusal bir bağın olabileceğinden de söz ediliyor. Hemen co-op oynanış söylentileri yayılmış durumda, ama eklenmeyeceği belirtildi. Belki de Elizabeth'i kurtardıktan sonra (ya da kurtarabilirsek) yapay zekânın da yardımıyla omuz omuza mücadele edeceğizdir. Ayrıca yapımcılar ekliyor: Bir amacımız da Columbia'da yaşananların gizemini çözmek.
Columbia'daki hemen her şey, bizim düşmanımız. Rapture halkını aklınıza getirin, açık hava ve daha geniş alanları da üzerine ekleyin, Infinite'nin ne olduğunu daha iyi anlarsınız. Yine de Levine, bizi düşüncelerimizle, tahminlerimizle baş başa bırakmaya kararlı. Baksanıza, kesin konuşmayı pek sevmiyor: "Tam olarak ne olduğunu söylemiyorum, ama bir şeyler ters gitti. Teknolojik mucize olan Columbia, bunun yanında yıkıcı bir de silah oldu."

Grafikler, grafikler, grafikler

İlk iki oyunda Unreal 2.5 motorunun geliştirilmiş sürümüyle hareket eden yetkililer, Bioshock: Infiniti'de Unreal 3'ün modifiye edilmiş haline geçiş yapıyor. Zira yeni tasarlanan mekânlar, hem detay, hem de kapsam bakımından fazlasıyla zorlayıcı. Açık ortamlar, yoğun güneş ışınları ve gölgeler gibi unsurlar sebebiyle motorda ekstradan kodlar da  yazılmış. Bioshock için yeni bir konsept oluşturulmuş ve 30 bin feet yüksektesiniz. Yeni bir motor haliyle şart. Ayrıca yeni animasyon ve yapay zekâ sistemleri için de çalışılıyor. Başlıca sebebi ise, Elizabeth'in oyunda önemli bir yere sahip olması.

Bioshock: Infinite, PC, PS3 ve X360 platformları için geliştiriliyor. Çıkış tarihi olarak da 2011 yılı gösteriliyor. İlk başta Icarus projesi olarak perde arkasında saklanan yapımın yeni bir Bioshock olduğunu öğrenmek, eminim benim dışımda da milyonlarca oyuncuyu sevindirdi (Nasıl sevinmeyeyim. Ben bu serinin ilk oyununun demosunu, 3 tl vererek internet sahibi birisinden indirmesini rica etmiştim). Seri olarak şimdiye kadar 4 milyondan fazla satan Bioshock, 2012'de büyük yankı uyandırabilir.

BioShock: Infinite Ekran Görüntüleri














BioShock: Infinite Tantım Videosu



BioShock: Infinite Full İndir Download Tek Link Torrent İndir

0 yorum:

Yorum Gönder