Pages

30 Temmuz 2013 Salı

Euro Truck Simulator Otogarlı Otobüs Yaması İndir Download




Euro Truck Simulator Otogarlı Otobüs Yaması

Sizler için oyun yamaları kategorimizdeki paylaşımlara en iyi yamaları derleyerek devam ediyorum.Bu yazımda da euro truck simulator oyuncuları için güzel bir yamayı sunacağım. Yamamız genellikle en çok aranılan yamalardan birisi olduğu için bende bu yazı ile sizlere yardımcı olmak istedim. Euro truck simulator otogarlı otobüs yaması oyunu daha eğlenceli hale getiren yamalardan bir tanesidir.
Bu yama ile birlikte oyuna otagar ve otobüsleri eklemiş olacağız.Ayrıca oyuna entegre edilen otobüsleri de sürebileceksiniz.Bu sayede tırların dışında otobüs şoförlüğü de yapabilme olanağına kavuşacaksınız.Ets oyunu için yapılan ve en beğenilen yamaların başında geldiğini de sizlere hatırlatalım. Euro truck simulator otogar yaması ve euro truck simulator otobüs yaması arayanlar bu yazımızın altında linkten yamayı indirebilirler.Yamanın kurulum işlemi oldukça basittir.Bütün yamalarımızda zaten hemen hemen aynı yöntemi kullanmaktayız.

Yamanın Kurulumu: .scs uzantılı dosyaları Belgelerim > Euro Truck Simulator > mod Klasörü içerisine atın hepsi bu kadar.

Euro Truck Simulator Otogarlı Otobüs Yaması İndir Download

0 yorum:

Yorum Gönder