Pages

18 Haziran 2013 Salı

Norton 2013 Antivirüs Programı İndir Tek Link Download




Norton Antivirus 2013 20.4.0.40 Final Full
Norton Virüs Temizleyici

Norton AntiVirusvirüslere, casus yazlımlara kısacası bilgisayarınıza zarar verebilecek tüm program ve dosyalara karşı gelişmiş koruma sağlayan özellikli ve profesyonel bir güvenlik çözüm programı. Bilgisayarınızı tam olarak korumak ve güvenlik riski taşıyan kötü niyetli yazılımları sisteminizden uzak tutmak istiyorsanız gerçek zamanlı koruma sağlayan Norton AntiVirus ile bunu sağlayabilirsiniz.

Bilgisayarınızda tüm aktiviteleri arka planda sizi rahatsız etmeden takip eden program her türlü veri alışverişinde risk gördüğü zaman sizi uyarıyor. E-posta ve anlık mesajlaşma (IM) programlarını da denetleyebilen Norton AntiVirus sizleri başkalarından gelebilecek virüslere karşı koruyor ve virüs, spyware, adware gibi kötü niyetli yazılım içeren dosyaları normal olanlardan ayırıyor.

Norton AntiVirus sürekli olarak kendini güncelleyen ve en son çıkan virüslere ve tehditlere karşı her zaman hazırlıklı yapısıyla en iyi korumayı sağlayan programların başında geliyor ve böylece sisteminizi yeni çıkan tüm tehditlere karşı hazır halde tutuyor.

trial reset içermekte
Rar şifresi: rupi

Norton 2013 Antivirüs Programı İndir Tek Link Download


0 yorum:

Yorum Gönder